Ποιοί Είμαστε

Η αγάπη μας είναι δίτροχη

Όλοι έχουμε γευτεί την ομορφιά του μονοπατιού ή την ελευθερία του δρόμου. Για πολλούς, η ποδηλασία είναι ένας κόσμος γεμάτος ευκαιρίες και εμπειρίες σε κάθε στροφή. Στο Bike Love, το πάθος μας για την ποδηλασία ξεκίνησε το 1995 και απο τότε έχει ριζώσει και έχει μεγαλώσει σε μια κοινωνία ανθρώπων που έχουν αφοσιωθεί στο ποδηλατικό εύ ζήν και προσφέρουν:

  • Προϊόντα υψηλής ποιότητας
  • Άριστη εξυπηρέτηση πελατών
  • Πλήρη τεχνογνωσία

Το Bike Love είναι τρόπος ζωής

Στόχος μας είναι να μοιραστούμε και να παρουσιάσουμε την ποδηλατική αγάπη σε όσους περισσοτερους ανθρώπους μπορούμε, σε όλες τις ηλικίες και τις φυλές. Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια κουλτούρα ανθρώπων με αυτοσεβασμό δείχνοντας τον δρόμο σε έναν τρόπο άσκησης που οδηγεί σε μια γαλήνια και υγειή ζωή.

Με την πάροδο των χρόνων ανακαλύψαμε ότι η εργατικότητα συμβαδίζει με την ευτυχία και την αγάπη για αυτό που κάνεις και ότι ο χρόνος που περνούμε μαζί σας πάνω σε δύο τροχούς είναι το μεγαλύτερο κέρδος για μας. Για αυτό προσεγγίζουμε τη ζωή με διαφορετικές ιστορίες και εμπειρίες που μας έχουν πλάσει σε αυτό που είμαστε. Βαθιά μέσα μας είναι η αγάπη για περιπέτεια που μας δένει, μας εμπνέει να ανεβάζουμε τον πήχη των ικανοτήτων μας, και να ανακαλύπτουμε καθημερινά την ελευθερία που βρήκαμε όταν κάναμε για πρώτη φορά πηδάλι.

Είπαν για μάς

Πάντα χαμογελαστοί και ευχάριστοι τα παιδιά του bike love έχουν άπειρη διάθεση να βοηθήσουν στην επισκευή, συντήρηση και πώληση του ποδήλατου. Ξέρουν να κερδίζουν καρδιές γιατι αγαπούν αυτό που κάνουν.

Σάκης Γεωργάκης